Het aanbod

Individuele coaching

Tijdens een individuele coachsessie of traject bied ik, met behulp van het paard, inzicht in je eigen intenties, emoties en gedrag. Thema’s kunnen zowel privé als werk gerelateerd zijn. Het accent ligt op het zelf ervaren, wat de bewustwording bevorderd. Deze bewustwording geeft mogelijkheden tot groei, verandering en persoonlijke ontwikkeling.

Wil jij ook de beste versie van jezelf zijn. En het beste uit jezelf en het leven halen? Lees dan snel verder….

Teamcoaching

Een groep mensen is niet automatisch een team en toch moeten groepen mensen met een gemeenschappelijk doel functioneren in teamverband. Naast een gemeenschappelijk doel en een gedeelde visie over de aanpak, dienen de verschillende teamleden elkaar ook aan te vullen.

Afgezien van teambelangen, spelen individuele belangen ook nog een rol. En allemaal willen we dat succesvol samenwerkende team.

Hoe maak ik van die groep mensen een team?

Paardencoaching voor teams brengt iedereen in het team met elkaar in gesprek. Het geeft inzichten en bewustwording over het handelen van de afzonderlijke teamleden en het effect daarvan op het team en doorbreekt hiermee patronen. Tevens verbetert het de communicatie, samenwerking en het vertrouwen. De teams worden hechter, sterker en functioneler.

Wilt u weten hoe teamcoaching werkt en of het past bij wat u met uw team voor ogen heeft, lees dan verder…

Stress en burn-out coaching

Ieder mens heeft te maken met een of meerdere vormen van stress. Tot op een zekere hoogte is dit geen probleem. De mens is zelfs fysiek afhankelijk van stress. Pas als het lichaam niet genoeg herstelmomenten krijgt en stress klachten gaat geven, wordt het ongezond. Het streven is om het niet zover te laten komen. Maar ook wanneer je wel in deze onwenselijke situatie bent beland en last hebt van stress- en burn-out klachten kan ik je hulp bieden.

Wil je meer weten over preventie en behandeling van stress en burn-out lees dan verder….